A l'escola és notícia  
ENTRADES DESDE GENER 2012: 473556
USUARIS CONNECTATS ARA MATEIX: 1
bloc ESCOLA Favor x favor

Últim Full Informatiu

Últim Consell Escolar

Menús Menjador


El Suro

fotos escola 360º

Atenció Famílies

 

Curs 2017-18.
HORARI D’ATENCIÓ A SECRETARIA-ADMINISTRACIÓ:


De dilluns a divendres de 9 a 14'30h.

En relació als temes específics de quotes, ajuts, etc. la secretària de l'escola us  atendrà els dimecres i dijous de 9 a 10 h.

HORARI D’ATENCIÓ A LA SECRETARIA DE L’AMPA:
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 8 a les 10'45 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16'15 a 19 h. (Divendres fins les 18 hores)

HORARI D’ATENCIÓ DE DIRECCIÓ:
Dilluns i dimecres de 9 a 10 hores
Dijous de 15:45 a 16.30 hores
Altres hores preguntar a Consergeria.
Prèviament cal concertar cita a la M. Pilar (administrativa) o la Maria (conserge)
Telf: 93.3032803

TUTORS-FAMÍLIES:
A principis de curs fem una reunió general amb totes les famílies de tots els grups per informar de tots els aspectes relacionats amb el funcionament i la planificació del curs. Durant el curs els tutors s’entrevisten individualment amb les famílies per compartir l’evolució dels alumnes.

ASPECTES GENERALS:

Els mecanismes d’entrada i sortida s’activaran a les 8.59 i 14.59 i a les 12.29 i 16.29. Els marges màxims per permetre l’entrada dels alumnes s’acabaran quan les files hagin acabat d’entrar  a centre. Si algun alumne/a arriba més tard, no podrà accedir directament a l’aula, s’esperarà al vestíbul del centre fins que sigui acompanyat a l’aula. Us preguem la vostra màxima col·laboració per tal de facilitar el funcionament del centre.

Us demanem que a la tarda, un cop feta la sortida, deixeu la pista lliure per facilitar l’inici de les activitats extraescolars amb puntualitat. Després de les 16.30 l’accés al centre serà restringit als usuaris de les activitats extraescolars. En cap cas, els alumnes no podran accedir a les aules després d’aquesta hora.

Us demanem la vostra col·laboració per facilitar el funcionament general del centre i que respecteu els acords i les normes de funcionament. Si teniu qualsevol observació que pugui ajudar a millorar-ne el funcionament, estarem encantats de rebre les vostres propostes.

Per comunicar-vos amb la tutora, us demanem que feu servir les carpetes viatgeres (E. infantil),  les agendes o notes escrites. Si necessiteu fer arribar qualsevol objecte o encàrrec als fills/es un cop començades les activitats lectives, us ho facilitarem fins a les 10 h. del matí, no més tard, per evitar interrupcions en les activitats docents.

Quan hàgiu de portar pastissos o altres coses de celebracions d’aniversari, us preguem que els deixeu a Consergeria (Maria)  anotant el nom del fill/a i la classe.

Dia d’atenció de tutoria a les famílies: dimarts de 12.30 a 13.30 h. Cal concertar cita prèviament.

 

Feu clic aquí per veure part de les nostres instal·lacions